Spark_0,75x.jpg

Inclusie Forum

Het Inclusie Forum is een intervisie voor ambitieuze professionals, die willen groeien in persoonlijk en inclusief leiderschap.

 

Je komt meerdere keren per jaar bij elkaar om met elkaar te sparren over zaken die je bezighouden en waar je in wilt groeien. Zowel zakelijk als persoonlijk.

De Intervisie kan gaan over morele dilemma’s op de werkvloer, tot privé-vraagstukken. En van twijfels over je leiderschap en keuzes tot de behoefte aan oprechte feedback op jouw manier van handelen. Alle onderwerpen zijn bespreekbaar. Elke intervisiegroep bestaat uit minimaal zes deelnemers en wordt met zorg door ons samengesteld.

 

We luisteren naar elkaar. Zonder te oordelen en zonder de situaties op je eigen manier te interpreteren. We delen verhalen. En vertellen elkaar wat het verhaal van de ander met ons doet en waar het resoneert. Zodat we samen tot nieuwe inzichten komen. Intervisie werkt verbindend, omdat je ontdekt dat anderen op hun eigen manier tegen dezelfde dingen aanlopen. Door dit met elkaar te kunnen delen in een niet alledaagse en veilige setting, ontstaat een diepe connectie. Je staat er niet alleen in. En zeker niet alleen voor. Met elkaar komen we  tot manieren om weerstand om te zetten naar iets wat wel werkt. Voor jou en de mensen om je heen.

 

Ik ben professioneel getraind als moderator en begeleidt de sessies. Ook begeleidt ik de persoonlijke cases om tot de diepere kern te komen. In het forum ligt de nadruk op vertrouwelijkheid, openheid en van elkaar leren.

Ieder spreekt vanuit eigen ervaring, zodat jij je eigen conclusies kunt trekken over hoe verder te handelen. Op basis van een intake draag ik er zorg voor dat je geplaatst wordt in de juiste mix van vrouwen. Ook zorg ik ervoor dat er geen tegenstrijdige belangen zijn aan tafel.

 

 

 

 

 

 

 

​Interesse in intervisie?

Of heb je nog vragen?

Ik kom graag je contact. 

Contactgegevens

Anne Oskam
De Kwekerij 44
3601 AZ Maarssen-Dorp

+ 31 (0) 6 22520310

LinkedIn 

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op
de hoogte!

Aangesloten bij:

© Copyright Anne Oskam 2018    |   KvK 34301417   |    BTW NL169515357B01   |   Privacy statement  &  Disclaimer   |   Algemene voorwaarden