Spark_0,75x.jpg

Intervisie

Intervisie is voor ambitieuze professionals die verder willen groeien door te leren van elkaar. Intervisie is bedoeld om issues die je bezighouden met elkaar te delen en cases voor te leggen. Zowel zakelijk als persoonlijk. Intervisie kan gaan over morele dilemma’s op de werkvloer, van twijfels en onzekerheden ten aanzien van je leiderschap en/of te nemen keuzes waar je voor staat. Ook als je behoefte hebt aan oprechte feedback op jouw manier van communiceren en handelen. Alle onderwerpen zijn bespreekbaar. 

 

Opzet

Bij intervisie ligt de nadruk op vertrouwelijkheid, openheid en van elkaar leren.

We behandelen persoonlijke en professionele vraagstukken en delen ervaringen met elkaar. Wij luisteren naar elkaar. Zonder te oordelen of te interpreteren. Elke deelnemer spreekt vanuit zijn eigen ervaring en welk effect/ resultaat het heeft opgeleverd, zodat ieder zijn eigen conclusies kan trekken en tot nieuwe inzichten komt.

Intervisie werkt verbindend, omdat je ontdekt dat anderen op hun eigen manier tegen dezelfde dingen aanlopen. Door dit met elkaar te kunnen delen in een niet alledaagse en veilige setting, ontstaat een diepe connectie. Je staat er niet alleen in én zeker niet alleen voor. Met elkaar komen we tot manieren om weerstand en problemen om te zetten naar iets wat wel werkt. Voor jou en de mensen om je heen.

 

Samenstelling

Ik ben professioneel getraind als moderator en begeleidt de sessies. Parallel begeleid ik de persoonlijke cases om tot de diepere kern te komen. Elke intervisiegroep bestaat uit minimaal zes deelnemers en wordt met zorg samengesteld. Op basis van een intake word je geplaatst in de juiste mix van vrouwen en/of mannen. Waarbij een belangrijke voorwaarde is dat er sprake is van gelijkwaardige expertise en er beslist geen tegenstrijdige belangen in de groep. Mocht je meer groei en verbinding willen binnen je bedrijf, 

Incompany Intervisie behoort zeker ook tot de mogelijkheden.  

 

 

 

 

 

 

 

 

​Interesse in intervisie?

Of wil je meer weten hierover?

Ik kom graag je contact. 

Contactgegevens

Anne Oskam
De Kwekerij 44
3601 AZ Maarssen-Dorp

+ 31 (0) 6 22520310

LinkedIn 

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op
de hoogte!

Aangesloten bij:

© Copyright Anne Oskam 2018    |   KvK 34301417   |    BTW NL169515357B01   |   Privacy statement  &  Disclaimer   |   Algemene voorwaarden