top of page

Ervaringen

Mijn cliënten en opdrachtgevers komen vanuit sectoren; ministerie, telecom, bancair, advocatuur, farmacie, recruitment, retail, cultuur, enzovoorts. 

Enkele namen van organisaties:

Ministerie van Infrastructuur & Waterschap, Airmiles/ Loyalty Management Nederland, KPN, VodafoneZiggo, Volksbank, Pon Automotive, Daimler Mobility, Loyens & Loeff, BOL.com, Stichting Van Gogh Museum, Werk aan de Muur, Bart’s Retail, Olympia Nederland, Brocacef, Xebia, Engie, ThaiUnion.

Ook ben ik Leiderschapscoach en sparringpartner voor diverse DGA's en ondernemers.

Naast mijn eigen programma's ben ik trainer/ opleider voor het NIMA (Nederlands Instituut voor Marketing) en verzorg ik meerdere leiderschapsprogramma's per jaar.

 

Lees hieronder enkele reviews 

Coaching van Anne zou ik iedereen aanraden. Haar prettige persoonlijkheid en professionele aanpak geven je heldere inzichten en helpen je echt in je persoonlijke ontwikkeling. Ze heeft mij een goed inzicht gegeven in mijn leiderschapsstijl en ik ben me veel bewuster geworden wat mijn drijfveren, kernwaarden en valkuilen zijn en wat bepaalde communicatie doet (of niet doet) bij anderen. De praktische handvatten die Anne geeft en wat ik heb geleerd over mezelf kan ik toepassen in werk en privé en in het vinden van de balans in die twee. Ik ben er een rijker mens van geworden. Heel waardevol.

-Marjolein, Business Manager-

Of je nu ondernemer bent, manager van een team of je persoonlijk wilt ontwikkelen?

Anne Oskam helpt je met jouw route naar meer balans en werkgeluk.

Soms confronterend en een spiegel voorhoudend. In alle rust je een luisterend oor biedend. Of ze zet je letterlijk in beweging. Anne Oskam’s positieve mindset en daadkrachtige aanpak heb ik in mijn coachingstraject Persoonlijk Leiderschap begin 2023 als zeer prettig ervaren. Haar achtergrond in marketing bij toonaangevende merken en in het bedrijfsleven vond ik een plus voor haar als mijn coach. Het zorgde ervoor dat zij zich makkelijk en goed in mijn (soms hectische) werksituaties kon verplaatsen.

In het coachingstraject heeft Anne me volop aan het denken gezet en veel heldere inzichten gegeven. Dit helpt me nu om mijn grenzen beter te bewaken in het werken met (inter)nationale en multidisciplinaire (marketing)teams. En ook zette ze een deur voor me open naar misschien toch een meer leidinggevende marketingrol in de toekomst. De drijfverentest van Management Drives vormde in dit traject het startpunt en creëerde verrassende invalshoeken om zo het beste uit mezelf (binnen een team) te halen.

-Jacolien, Online Marketeer-

Vorig jaar begon ik met het bouwen aan mijn "nieuwe" onderneming. En opeens moest ik leiding gaan geven.

😳 Wow dat is niet iets wat ik eerder gedaan heb!
🤔 Hoe dan en wat is dan belangrijk?

Het team groeide gestaag, eerst met parttime medewerkers die mij en Sophie Vermeulen ondersteunden. En nu met fulltime medewerkers, wat weer een extra dimensie geeft aan leidinggeven.
We zijn de "pioniersfase" redelijk voorbij en gaan nu de volgende stap zetten. Soms vraag ik mij af of ik het wel kan, de uitdagingen zijn soms best pittig en de verantwoordelijkheid al helemaal.

 

Begin dit jaar (2023) heb ik, leiderschapscoach Anne Oskam, gevraagd mij te helpen bij het ontwikkelen van mijn leiderschap skills en dat helpt ontzettend. Het geeft mij de mogelijkheid te sparren over situaties op de werkvloer en zorgt ook dat ik mijn gedachte kan orderen, want dat is soms wel een wirwar van zaken die prioriteit hebben. 😅

Ik gun iedereen een coach zoals Anne!

De komende tijd sta ik voor de uitdaging om richting te geven, het team verder te formeren, nog betere samenwerking te creëren en het team te ontwikkelen. Een uitdaging die ik heel graag aanga! Let's go! 🚀

-Niels van Kooten, ondernemer Sustainable Recruitment, &VanKooten BV-

Ik beveel Anne Oskam van harte aan als businesscoach en expert in persoonlijke ontwikkeling. Haar masterclass over Persoonlijk en inclusief Leiderschap (oa met de methodiek Management Drives) heeft mijn kijk op persoonlijk leiderschap veranderd. Met de methodiek krijg je op een visuele manier inzicht in jouw innerlijke drijfveren en ontvang je een persoonlijk ontwikkelplan. Anne begeleidt je op een doelgerichte manier om te groeien in persoonlijk leiderschap en om je potentieel optimaal te benutten, zelfs onder veranderende omstandigheden.

Haar kennis, ervaring en passie maken haar een waardevolle partner op jouw groeipad.

-Bonne Maat, Specification Manager SIKA- 

De coaching van Anne is erg prettig en helpt je als professional om gave stappen te maken in je persoonlijke ontwikkeling. Ze houdt heldere (en wetenschappelijk onderbouwde) structuur aan in haar coaching. Door haar eigen achtergrond in het bedrijfsleven schroomt ze ook niet om je goed de spiegel voor te houden en begrijpt ze de problematiek ook uit eigen ervaring. Al met al een fijne ervaring, die mij in ieder geval weer een stap verder heeft geholpen in mijn ontwikkeling. 

-Thijs Willemsen, Manager Operations at EQUANS-

Anne coacht op een heel persoonlijke manier met veel maatwerk. De sessies richt zij dan ook (grotendeels) in aan de hand van de gesprekken die er op dat moment worden gevoerd. Ik kreeg niet de indruk dat er een vast of standaard programma werd doorlopen.

Anne straalt een bepaalde kracht en rust uit die prettig overkomt en gaf mij de indruk dat zij geen oordeel over mij vormde. Mede daardoor was er veel vertrouwen aanwezig, terwijl ik dat niet eerder heb ervaren bij coaches of begeleiders. Ik ga Anne zeker aanbevelen bij collega's en vrienden.

-Viviënne Versluis, Senior advocaat Loyens & Loeff-

Anne heeft mij zowel op business vlak als op persoonlijk vlak erg geholpen met de stappen die ik genomen heb. Zij weet in gesprek continue terug te keren naar de kern waar het over gaat en vertaald dit naar praktische handvatten die ik kon toepassen. 

-Tim de Roo, CEO Kartfabrique-

Ik heb bij Anne zowel een praktisch als gevarieerd coachingstraject doorlopen. Ze heeft een aanpak die zich zowel richt op het werk- als privéleven. Ik koos voor Anne vanwege haar aanpak van verschillende methodes om jezelf beter te leren kennen. Door het traject heb ik voor mijzelf beter helder wat ik op professioneel vlak wil en ben ik mij bewuster van mijn eigen gedrag in contact met anderen.
Anne is een betrokken coach, ze is professioneel , deskundig en een stevige gesprekspartner. Door haar aanpak heb ik veel meer rust en balans gevonden in werk en privé. 

-BartJan, Chief Digital Officer Benelux-

Anne is een hele fijne gesprekspartner. Dit in combinatie met haar persoonlijkheid en oprechte interesse, zorgt ervoor dat je alles wat je voelt en denkt durft te delen. Met concrete opdrachten en methodes gidst ze je naar inzichten waar je verder mee kan. Ze heeft me geholpen om bepaalde patronen te herkennen en bewuster te worden van hetgeen voor mij belangrijk is.
Het is prettig dat Anne zelf ook een andere rol in het bedrijfsleven heeft gehad, wat maakt dat ze zich makkelijk kan verplaatsen en snel begrijpt waar het om gaat.

Ik kan Anne absoluut aanraden als coach. Ze is betrokken, professioneel, goed voorbereid en begeleid je waar nodig.

-Denise head of studio-

Het coachingtraject met Anne is een verrijking gebleken. Zorgvuldige begeleiding naar meer balans, professioneel en betrokken. Nu, een paar maanden later, regeert de waan van de dag een stuk minder en overheerst een positief gevoel met hernieuwde energie. Ik beveel Anne van harte aan als maatwerk coach."
-Mark, Business developer-

Bij Anne heb ik een zeer gevarieerd en praktisch coachtraject doorlopen. Ik koos voor Anne vanwege haar relevante werkervaring en coaching aanpak. Ze gebruikt verschillende methodes om jezelf beter te leren kennen. Na elke sessie stap je met nieuwe inzichten en energie naar buiten om dingen anders te gaan doen. Door het traject heb ik scherper gekregen wat ik met mijn werk wil en ben ik me bewuster van mijn eigen gedrag in contact met anderen." 
-Patrick, Head of Product Digital and eCommerce-

De coaching van Anne Oskam heb ik als heel positief ervaren. In de NIMA training Persoonlijk Leiderschap & Inclusiviteit heb ik Anne leren kennen en deze training is echt een aanrader. Je krijgt goede analyse tools om uit te zoeken wie je bent en waarom dit komt. Je opvoeding, je persoonlijke en zakelijke ervaringen spelen daarbij een belangrijke rol. Wat zijn je drijfveren, je allergieën, je kernkwaliteiten en je kernwaarden? En waar wil je naar toe groeien?

Het leuke is dat Anne zelf marketeer is geweest en de dynamische en resultaatgerichte omgeving kent. Kortom, gun jezelf een coaching traject en wordt bewuster van je eigen gedrag en het effect op anderen. 

-Irene, interim marketing professional- 

bottom of page