top of page

Als ondernemer/ leidinggevende sta je voor vele professionele en persoonlijke uitdagingen. Je wilt goede resultaten neerzetten en groeien met je team, maar je bent veel tijd kwijt aan randzaken. Hoe houd je regie over je eigen agenda? Daarnaast stelt een veranderende organisatie en virtuele werkomgeving andere eisen aan leiderschap. Immers niet iedere medewerker is zelfsturend en neemt eigen verantwoordelijkheid. Net zomin dat jij als leidinggevende volledig kunt loslaten. Dan levert coaching op persoonlijk leiderschap en inclusiviteit meer impact, regie en focus.

"Word een slimme gever.

Zorg eerst goed voor jezelf,

dan heb je pas ruimte om te geven."

Geen inspiratie maar transformatie

Wil jij groeien in persoonlijk leiderschap? Dan is inzicht, focus en reflectie één van de belangrijkste leiderschapsinstrumenten. Waarbij de accenten liggen op impact, effectieve communicatie, vertrouwen en het leren loslaten en verbinden.

Je wordt bewuster van wat er bij jou onder de waterlijn speelt. Je leert reflecteren op je eigen handelen en effectiever te communiceren. Je ontwikkelt een intern kompas door verbinding te maken met wie je in de kern bent en waar je naar toe wilt bewegen. Vanuit je eigen drijfveren en purpose. Dan geeft je focus en regie over je eigen leven, persoonlijk en professioneel. 

Hoe gaan we dat doen?

Inclusief Leiderschapsprogramma

Bewust en inclusief leiderschap is een prachtig middel om een verschil te maken in je privé en zakelijke leven. Maar hoe kun je je eigen leiderschap het beste ontwikkelen? Welke aanpak werkt voor jou? Waar moet je op letten? En hoe help je anderen bij het ontwikkelen van hun leiderschap?
Leiderschap gaat om visie, groei en vernieuwing. Ga aan de slag met de essentie van het nieuwe leiderschap en werk aan je fundament.

leiderschap.png

1. Nieuw leiderschap

Verkennen van leiderschapsstijlen. 

Wat is jouw uitingsvorm in leiderschap?

Experiences.png

2. Delen van ervaringen

Bepalen van huidige situatie en stellen van doelen. Waar kom je vandaan, waar sta je nu, waar loop je tegenaan en wat wil je bereiken?

200px_0002_Reflectie_transparant_2x.png

3. Bewustwording & reflectie

Wat zijn je kwaliteiten, waarden, schaduwzijden en drijfveren? Inzicht krijgen in wat je obstakels zijn.

change.png

4. Positieve verandering

Bepalen van je groeipunten en mogelijkheden. Wat zijn de mogelijkheden en hoe in te vullen? Visie ontwikkelen voor toekomst.

problemenOplossen.png

5. Het pad vrij maken 

Een concreet plan maken om te bereiken wat je wilt, problemen oplossen en je doelen helder hebben voor de komende periode.

Ontwikkelen.png

6. Experimenteren & ontwikkelen

Aan de slag gaan. Toepassen, evalueren en leren.

Hoe gaan we dat doen?

 • Gemiddeld zes coaching sessies (1-op-1 gesprekken van 1,5  uur)

 • Persoonlijke ondersteuning (via e-mail/ telefoon)

 • Strategische sessie (een dagdeel van 4 uur)

 • Bonus: gratis werkboek en oefeningen

 

In mijn coachingsprogramma staat jouw leervraag en doelstelling centraal. Deze bepalen we samen tijdens het eerste kennismakingsgesprek.

Is er een wederzijdse klik? Dan maak ik een concreet voorstel over de aanpak, aantal sessies en de pakketprijs.

Het leiderschapsprogramma kan ook worden ingezet bij teams. Om bijvoorbeeld groei, samenhang en effectiviteit te vergroten. Dan is de opzet en werkwijze een combinatie van groepssessies en individuele sessies. Dit is maatwerk en hangt voor een groot deel af van de vraagstelling, het doel en de wensen. 

Wat levert het op?

Je zult merken dat je zelfvertrouwen gaat groeien doordat je meer verbinding maakt met wie je in de kern bent, waar je voor staat en waarom. Je hebt handvatten gekregen in een eigen leiderschapsvorm en hebt geleerd om effectiever te communiceren.

Je staat vol in je kracht en ervaart groei en positieve energie. 
 

Vraagstukken uit de praktijk

 • Er is sprake van aanhoudende stress en/of een burn-out 

 • Je krijgt je team niet mee

 • Je hebt moeite met delegeren

 • Je hebt moeite met keuzes en prioriteiten stellen

 • Je vindt dat het altijd beter moet

 • Je kan geen nee zeggen

 • Je hebt een negatief zelfbeeld

 • Je wilt je impact en zichtbaarheid vergroten

 • Je creëert continu strijdt om je heen

 • Je hebt faalangst

 • Je staat voor een nieuwe carrière/ functie keuze

 • Je wil je talenten (her)ontdekken en volledig benutten

Driehoekscontract

In het geval van een driehoekscontract met een leidinggevende maken we duidelijke afspraken over de geheimhouding van de gesprekken en spreken we, indien gewenst, tussenevaluaties en een eindevaluatie af (met of zonder leidinggevende).

Vrijblijvende kennismaking

Is je interesse gewekt?
Ik kom graag met je in contact.

1321_0,25x.jpg
bottom of page